Despre noi

T&D ProElectric, societate comerciala cu capital integral privat, activeaza in Romania in calitate de distribuitor de componente si sisteme de distributie a energiei electrice de ultima generatie pe plan mondial.

Prin sistemul propriu, T&D ProElectric asigura proiectarea, executia si punerea in functiune a instalatiilor de alimentare cu energie electrica contractate la standarde de profesionalism impuse de Electrica S.A., CEZ S.A., E.ON S.A..

Cu ajutorul unui personal complet, tanar, dinamic, flexibil si ambitios, firma noastra asigura realizarea instalatiilor electrice in conditii competitive din punct de vedere tehnico-financiar.

Toate echipamentele comercializate de T&D ProElectric detin certificare de produs conform standardului international ISO 9001/2000, acestea fiind insotite de certificate de conformitate si calitate.

Pentru viitor, firma noastra vizeaza o dezvoltare rapida, diversificarea gamei de servicii puse la dispozitia clientilor, precum si aducerea unui suport activ la dezvoltarea mediului de afaceri din Romania.

16572

Specialistul în echipamente și servicii electrice - TD ProElectric

Misiune

Ne propunem sa dam dovada de seriozitate si promptitudine, sa valorificam la maxim resursele materiale si umane de care dispunem, sa ne unim fortele cu partenerii si clientii nostri pentru asigurarea unor produse sau servicii de cea mai inalta calitate precum posturi de transformare sau echipamente de medie si joasa tensiune.

Obiective

Adaptarea continua la cerintele si nevoile clientilor.

Oferirea unor servicii competitive cu inalt grad calitativ.

Crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor.

Puncte forte

Flexibilitate si adaptare pentru furnizarea unor produse in perfecta concordanta cu solicitarile clientilor si in termenele impuse de acestia.

Mentinerea unei relatii stranse cu clientul post livrare pentru acordare de suport si knowhow.

Adresa:

Faur

E-mail:

contact@td-proelectric.ro

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00